nykterfyllekaja

Resa
Hej alla mina Bloggvänner jag är Uppe mitt i natten. Förberedelse för flighten GOT- DUS-Hongkong-Chiang Mai. Det blir tåg till Göteborg och flygbuss till Landvetter Flygplats. Ett långt dygn framför mig. Men efterlängtat. Jag reser med en kamrat. Min fru kommer senare. Hon har inte så lång semester(5 veckor) som mig (52 veckor). Jag hoppas jag kan få iväg nåt blogginlägg under min tid i Chiang Mai med omnejd. Tempelstaden samt bilder därifrån. Tack alla ni som följt mig. Bloggen betyder mycket för mig. Jag upptäckte bloggandet sent( start juli i år). Jag/vi har även en extra Budda cermoni, som välsignar den långa resan.
Kan någon informera mig om vem som vinner idol i Globen tack. Även om jag är ganska säker på att Hanna vinner
Men för sent ska syndaren vakna.kram på er alla
 
 
Reflexer
Men du. För tusan ta på dig reflexer. Det finns lätta fina att sätta på ärmar och ben, så du syns i mörkret. Tre gånger så många blir påkörda nu den mörka årstiden. Snälla jag vill återse er alla när jag kommer hem i mars  nästa år. Lova det! Tack och hej
 
Mer Wallpaint
Vid våra garage finns mer väggmålningar inte bara ALIEN. Högklassiga mästerverk tycker jag. Idag ska jag ut och morgonfika med ett gäng på COOP caféet och senare Julbord på IKEA igen. Det gäller att bunkra upp i kroppen före den långa resan hehe. Ikväll fika igen sedan mys framför TV:n med älsklingen. Vad har du på G idag??