nykterfyllekaja

Onsdag morgon
Godmorgon. Jag är uppe med tuppen idag, kört frugan till jobbet  kl.6.00 och ska köra syrran till Uddevalla sjukhus, Så rivstart. Jag måste rekommendera en film jag spelat in som jag kollade igår em. " Before I go to sleep" med en av mina favoritskådespelare. Nicole Kidman. Handlade om den rollfigur hon gestaltade som efter en misshandel fått huvudskador och led av Psykogenisk Amnesi. Tänk er att vakna upp varje dag där du har glömt bort vad som skedde igår. MYCKET BRA FILM. Givetvis drog jag några serier igårkväll också. Tin City, Vikings och avslutningen av Islänska serien Fångar, mycket bra. Islänningarna är inte bara bra i fotboll, de gör bra tv serier också. OCH Ohh my God, Svenska Hollywoodfruar, jag gillar ofta inte den typen av program, men i år har jag upptäckt denna intrigserie. Heja Gunilla. Jag diggar Jennifer Åkerman, hon har gjort många bra roller i serier och film
Ikväll ganska lugnt på seriefronten, bara Riviera med Svenska Lena Ohlin och Julia Stiles, troligvis också Brottskod: Försvunnen
Vad har ni på G idag????? Ojdå jag glömde en sak. - 9 kg och 9 cm i omkrets, Tack vare Sten Sture Skaldemans feta kost. Detta bara på 2 veckor, otroligt tycker jag, men fortfarande sötsug, men det går bra ändå, det förvinner väl snart. SOCKER ETT DJÄVLA GIFT, men djävligt gott?
 
#1 - Rauha

Gillar att titta på svenska Hollywoodfruar, när jag har tid. Undrar bara om de verkligen är sådana som de visas i TV?
Duktigt av dig att lyckas hålla dig från socker, det är inte världens lättaste, när det finns i nästan allt man stoppar i sig och gott som det är.

Svar: Tack Hejsan Hur gick det igår på V64
nykterfyllekaja

#2 - Madeliene

heja dig! du klarar det!
här har det farit lugnt idag, startade dagen med kaffe hos mamma och lite tid med henne, sen när jag kom hem så låg jag och vilade, är så himla trött om dagarna, haha!
ikväll blir det inte så mycket gjort, blir väl att kolla någon serie och bara ta kvällen som den kommer! :)
hoppas du har haft en fin onsdag!

Svar: tack ska du ha Madeleine
nykterfyllekaja

#3 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Tack för filmtipset :)

Svar: Tack själv Eva Ha en bra Torsdag nu. Regnet strilar ner här på morgonen
nykterfyllekaja

#4 - Camilla

Tack för filmtipset, ska kolla filmen med Nicole Kidman idag. Trevligt veckoslut åt dig!

Svar: Varsågod den är skrämmande tycker jag. Du kommer inte att ångra dig
nykterfyllekaja