nykterfyllekaja

Tisdag
God förmiddag, återigen en härlig solig Oktoberdag, jag har avverkat frukosten, ägg, sardiner i olja, fetaost i olja. Låter fett eller hur? En fundering som dök upp i knoppen idag är att beroende på vilket humör jag är på, så reagerar jag olika på samma sak. Tex om någon säger till mig vad tjock du är. Om jag har ro i kroppen och känner mig bra och positiv. Så tar jag inte illa upp på vad personen säger, låter det passera eller kanske gör något åt det som jag ändå gör nu med Skaldemans kost. Men om jag varit på dåligt humör eller inte mår så bra. Så djävlar hade jag skällt ut personen, för  han sa att jag är för tjock.. Alltså min slutsats är, det beror på hur jag mår. hur bemöter  människor olika om samma saker. Ojdå nu spårar det iväg.
Igår kväll kollade serierna"Vår tid är nu" och "Channel Zero-Candle Cove". Samt grattis till Anna Book
Ha en bra Tisdag alla ni tusentals??????som läser min blogg.
 
#1 - annelie

va vacker bild i headern

Svar: Tack så mycket
nykterfyllekaja

#2 - Linnéa

ÅH VAD KUL ATT DU BYTTE BILD!!! SÅ VACKERT OCH PERSONLIGT! GRATTIS =)

Svar: Det var tack vare dig. Din förtjänst Bra tips
nykterfyllekaja

#3 - Linnéa

Vad fan angår din vikt honom för? :o så jävla ytlig person..
visst är yta vackert, men hallå eller.. vi lever i en värld med personlighet och alla är vi i våra processer att nå mål som viktuppgång eller viktnedgång. Vadfan gör det, fortsätt kämpa med din process för ditt mål! Bry dig inte om negativa energitjuvar.. :) Hihi!

ja!!!!!!!!! det har jag!!!!!!!!! jag mår så bra idag! tack för din glädjespridande personlighet. Woho! :D kolla min ansiktsbehandlingsknep på min blogg om du vill. Det funkar för mitt självförtroende idag :D kram!

#4 - Carolina Thoor

Jättefin bild! Man ska ALDRIG låta någon annan nedvärdera en :)

Sv; okej, låter som om du hade en jättebra helg! :)

#5 - Jessica Högberg

Klart man hanterar saker bättre när man mår bra, eller i mitt fall när jag är nöjd (som jag bara är helt på LCHF)... Snygg frukost!! =)

#6 - Rauha

Ja, humöret påverkar mycket hur man kan ta olika saker. Trevlig tisdagkväll för dig med

#7 - Madeliene

Låt ALDRIG någon trycka ner dig! <3
Svar: Tack så mycket fina du, är dock inte nöjd med bilden i headern, så vi får se hur det blir :) Det kommer bli riktigt bra med skolan, för jag kommer äntligen få det som jag vill! :)
Åh tack, som sagt det är inget jag skäms över, min son mår bra och det är absolut det viktigaste!

#8 - Linnéa

ja det är kul att byta bilder och så, jag ska bli bättre på det.. att blogga och variera på min blogg! det sprider mer taggande energi, som gör att vi vill sprida mer vad vi gör och hur vi mår och sånt.. är ju perfekt!

Svar: Nja Linnea. Jag har bara bytt bild en gång. Tack vare dig och hur man gör
nykterfyllekaja