nykterfyllekaja

Söndags morgon
God morgon härliga söndag. Jag ligger och drar mig i sängen ganska länge. Vilar ut. På söndagar har jag oftast inga bestämda rutiner eller något speciellt jag ska göra. Det känns skönt.
Trots att jag har 52 veckors semester så de övriga 6 veckodagarna har jag eller planerar jag saker att göra. En viss rutin. Går oftast upp vid 8 tiden och kör igång med dusch, frukost och övriga sysslor som träffa vänner, fika
Promenera. Tv serier, filmer osv. Så är oftast vardagen. Men ibland nån resa eller träffa våra vuxna barn i Göteborg  och Stockholm. 
Men denna morgon så skiner solen efter några  gråmulna, regniga dagar. Bloggar här i sängen. Läser också i Ezmaraldas bok+ en av våra bloggares debut bok Kamilla Oresvär, Göteborska. Den heter Minnes bäraren kriminalroman. Spännande och bra bok. Båda är mycket läsvärda. OBS inte sponsrat inlägg.Sedan drar jag täcket över huvudet igen. Gött
Hur är eran Söndag?
 
#1 - Amanda Jona [FOTOGRAF]

Låter som en riktigt bra rutin! :)

Svar: Ja det är det tack. Du tar bra fina bilder
nykterfyllekaja

#2 - Carro

skönt! mina söndagar brukar alltid vara en massa måsten :/

#3 - Malin

Tack för kommentar i min lila blogg alltid kul att få :-) härligt med sovmorgon det måsta man få ha. Min söndag har varit kanonbra :-)