nykterfyllekaja

Pai
Drygt
 
3 timmars färd norrut från Chiang Mai ligger Pai i en vacker dal mellan bergen. Färden hit populär bland motorcyklister för alla kurvor. Kanske 6000 skarpa kurvor utefter vägen. Trollstigen släng dig i väggen hehe. Men jag föredrar köra bil hit inte MC.
Min svärfar är född här. Så ända sedan 1994 har jag sett Pai växa från en bondby o cocaby till den stora turistort  som det är idag. Några bilder från Pai dalen och templet i byn Baan NaChalong 
#1 - marianne

Även att färdas i bil dessa kringelkrokvägar känns svettigt. ..om man dessutom möter en MC i en kurva.

Jag fortsätter att förundras över och beundra dessa vackra byggnader.
Ha det fint,
kram

Svar: Tack Marianne och trevlig helg
nykterfyllekaja

#2 - Linnéa

WOW!!!!!!!!

du. kolla bloggens startsida.. och klicka på ''tourn kampanjer'' där har du möjlighet att tjäna in pengar OM DU VILL - via att skicka in ansökningar till olika företag angående vad dom vill att du ska blogga om (jag har testat skicka ansökningar, inväntar att EVENTUELLT bli godkänd) för då får vi betalt för att bloggaaaaa!!!!!!!!! fatta perfekt!!!!!

dela en reklamsida - få mer tagg på att skaffa fler läsare.. jag tejpade fast min blogg på brevlådan idag!!


ÄR DET TYP TERRÄNG MARK? GUPPIGT?

sexy med mc!!


Svar: Ja Linnea jag har varit inne där och försökt tidigare men inte lyckats. Jag är dålig på att hitta ord 300 st fötter motivera varan. Men du klarar det säkert med din kreativitet Nä vägen är asfalt hela vägen som tur är. Ja sexy med MC. Men jag föredrar bil på dessa kurviga vägar. I stan kör jag mc
Kram
nykterfyllekaja

#3 - Linnéa

Sexy style!!! mc-mannen!!! wohooo!

Jag är jätteglad, jag har fått respons av en kvinna i Umeå angående att jobba på förskola, jag har bett polisen om hjälp att få utdrag ur polis registret för att arbeta inom bemanningsföretag för funktions hindrade och även för att arbeta inom barnomsorg.. jag har ansökt jobb som personlig assistent, förskole lärarinna typ, cafébiträde.. vi får se vad som händer!! även friskvårdscenter!!

HELT JÄVLA FRI FRÅN ALL SKIT.. ALLTSÅ SNUS, CIGG, ALKOHOL OCH ALLA DROGER.. ALLT SÅNT ÄR UTE UR SYSTEMET.. FATTAR DU HUR STOLT JAG ÄR ? TACK FÖR ATT DU HAR EN TAGGANDE EXISTENT SOM TAGGAR MIG.. ALDRIG MER.. NÅGOT ANNAT ÄN ATT TRIPPA PÅ LIVET.. TACK FÖR DITT STÖD!!!!!!!! WOW!

Svar: Linnea hoppas allt löser sig för dig min vän
nykterfyllekaja

#4 - Linnéa

Hallå Larsolo!

Ja! det är klart att det kommer lösa sig - jag känner mig trygg!!

Jag ska kolla min mejl.. hihi!!

Svar: Givetvis gör det det min vän.
nykterfyllekaja